mechanic 60

Hefbrug diensten

Hefbrug werkzaamheden

Voor (APK) hefbrug keuringen of hefbrug onderhoud kunt u direct contact met ons opnemen. Indien u met een reparatie aan de hefbrug zit kunnen wij deze ook snel verhelpen. Binnen 24 uur bent u weer in bedrijf. De hefbrug verhuizen of plaatsen? Ook dit kunnen wij binnen afzienbare tijd voor u verzorgen.

Hefbrug inkoop en verkoop

Oude hefbruggen kopen wij graag op. Neem contact met ons op voor een nette inkoopofferte. Wilt u uw hefbrugassortiment uitbreiden of bent u op zoek naar een hefbrug voor uw garage? Als hefbrugspecialist hebben wij altijd een mooi aanbod van nieuwe en gereviseerde hefbruggen. Koopt u bij ons de hefbrug, dan bent u verzekerd van een volledig onderhouden hefbrug die ook door ons geplaatst en gekeurd zal worden.

hefbrugkeuring auto
N

Unieke hefbrug totaalservice in heel NL

N

Arbo en RDW erkende Aboma keuringen

N

Zeer deskundige hefbrug monteurs

Hefbrug keuringen

Het is wettelijk verplicht om uw hefbruggen jaarlijks te laten keuren. De hefbrugspecialisten van Kraai helpen u graag met een gedegen (APK) hefbrug keuring. Wij keuren de hefbrug volgens Aboma en RDW erkende standaarden. Klein onderhoud zullen wij tijdens de keuring gelijk voor u uitvoeren. Plan vandaag nog uw hefbrug keuring in!

Hefbrug reparatie

Als garagehouder is er haast niets vervelender dan een kapotte hefbrug. Afspraken moeten worden uitgesteld en u loopt inkomsten mis. Snelle reparatie van de hefbrug is dus cruciaal. Vandaar dat wij als ervaren hefbrug monteurs de unieke mogelijkheid hebben om hefbrug spoedservice te leveren. Binnen 24 uur kunnen wij bij u op locatie zijn om de hefbrug te repareren. Zo bent u snel weer in bedrijf.

Hefbrug onderhoud

Net als de keuring is ook het onderhoud aan de hefbrug verplicht. Een goed onderhouden hefbrug verkomt immers ongevallen en zorgt ervoor dat u zorgeloos in bedrijf kunt blijven. De onderhoudsmonteurs van Kraai weten precies welk onderhoud nodig is voor een goed functionerende hefbrug. Zij helpen u dan ook graag met al het benodigde onderhoud.

Hefbrug verhuizen

Heeft u een hefbrug ingekocht en dient deze naar uw garage vervoerd te worden? Of gaat uw garage verhuizen? Ongeacht de situatie kunnen wij u snel en vakkundig helpen met het verhuizen van de hefbrug. Wij hebben een speciale verhuismethode ontwikkeld waarmee wij de hefbruggen snel op uw gewenste locatie kunnen krijgen. Uiteraard kunnen wij de hefbrug ook voor u plaatsen en keuren indien gewenst.

Hefbrug plaatsen

Nadat de hefbrug bij u op locatie is aangekomen zal deze ook nog geplaatst moeten worden. Het plaatsen van een hefbrug is een specialitische taak die u het beste door een professionele monteur kunt laten uitvoeren. Zo moet u onder andere rekening houden met de verankering, de draaicirkels, uitlijning en de bedrading. Wij plaatsen uw hefbrug graag vakkundig en snel. Na de plaatsing voeren wij ook een (APK) keuring uit.

Hefbrug inkopen

Zit u met een oude of gebruikte hefbrug die u graag wilt verkopen? Bij Kraai bent u dan aan het juiste adres. Kom in contact voor een eerlijke inkoopofferte. Wij kopen de hefbrug niet alleen op, maar zullen deze ook nog eens demonteren en duurzaam afvoeren. Tot slot verzorgen wij ook een reiniging van het werkgebied. Wij leveren totaalservice wat betreft het inkopen van de hefbruggen. Neem dus snel contact op!

Hefbrug afvoeren

Zodra u uw garage gaat upgraden, uitbreiden of verhuizen komt het vaak voor dat gebruikte hefbruggen afgevoerd moeten worden. Neem contact op voor een inkoopofferte. Wij zullen de hefbrug duurzaam afvoeren en het werkgebied opruimen en schoonmaken. Dit stelt u in staat om snel een nieuwe hefbrug te installeren of de garage in te richten voor andere bedrijfsdoeleinden.

Hefbrug kopen

Op zoek naar een gereviseerde of nieuwe hefbrug voor uw garage? Bekijk het aanbod van nieuwe en gereviseerde hefbruggen bij Kraai. Alle gebruikte hefbruggen zijn volledig door ons nagelopen en onderhouden. Zo bent u verzekerd van een hefbrug die aan alle wettelijk gestelde veiligheidseisen voldoet. Tevens zullen wij de hefbrug bij u op locatie afleveren, plaatsen en (APK) keuren. Dat is onze hefbrug totaalservice!

Kraai is uw vertrouwde adres voor hefbrug totaalservice

mechanic 76

Ontvang vrijblijvende offerte

De hefbrugmonteurs

Bekijk de monteurs achter Kraai: uw hefbrugspecialist. Ons team staat voor u klaar en help u graag met vragen en advies omtrent uw hefbrug.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de regio Amersfoort. Bekijk ons werkgebied en plan vandaag nog uw afspraak. Let op: binnen 35km rekenen wij geen voorrijkosten!

Kom in contact

Vraag een offerte aan, bel ons direct of stuur een bericht.

N

Aboma gecertificeerde keuring volgens wettelijke standaard

N

Unieke hefbrug totaalservice door heel nederland

N

Geen verplichte contracteisen voor keuring en onderhoud

N

kennis en ervaring met alle verschillende type hefbruggen

N

Spoedreparatie op locatie binnen 24 uur mogelijk

N

Binnen 35km rekenen wij geen voorrijkosten