2-koloms hefbrug, Rotary SPOA3TS5-2EH

Zeer compleet, robuust en flexibel. Drempelvrij. Geringe hef- en daaltijd van ca. 35 seconden en een onderzwenkhoogte van slechts 10 cm.

€ Op Aanvraag

Nu mijn offerte opvragen

 

Hefvermogen 3.500 kg
Hefhoogte 1.960 mm
Hef- en daaltijd ca. 35 s / 35 s
Onderzwenkhoogte 100 mm
Doorrijbreedte 2.800 – 3.130 mm
Breedte tussen kolommen 3.080 – 3.410mm
Totale breedte 3.840 – 4.170 mm
Hoogte tot afslag 3.750 – 4.150 mm
Totale hoogte 3.900 – 4.300 mm
Lengte korte draagarm   800 – 1.330 mm
Lengte lange draagarm 960 – 1.670 mm
Voeding 3/400/50 Hz
N

Plaatsing en installatie volgens Aboma en NEN standaarden

N

Nieuwe en gebruikte hefbruggen die CE-gekwalificeerd zijn

N

Hefbrug wordt meteen gekeurd nadat deze geplaatst is

N

Inkopen, demonteren, opruimen en afvoeren. Wij regelen alles

N

Maatwerk hefbrug advies door onze ervaren monteurs

N

Wij bieden scherpe inkoopprijzen voor uw oude hefbruggen

OMSCHRIJVING

De Rotary hydraulische 2 koloms hefbrug, model SPOA3TS, Is zeer onderhoudsvriendelijk. Door deze technologie is de hefbrug flexibel in te zetten. Enerzijds zijn de kolommen 30º te draaien in beide richtingen. Zo is het eenvoudiger deuren van het voertuig te openen en uit te stappen. Anderzijds is er de keuze voor extra hoogte of juist extra breedte. De hefbrug heeft dubbeltelescopische draagarmen met een onderzwenkhoogte van slechts 10 cm. Het is mogelijk direct te zakken, zonder dat de hefbrug eerst omhoog gaat.

 

Geschikt voor

De SPOA3TS hefbrug is uitermate geschikt voor grotere reparaties en onderhoud aan personenwagens.

 

VEILIGHEIDSSYSTEMEN

Verschillende veiligheidssystemen zorgen ervoor dat er altijd veilig onder de brug gewerkt kan worden.

  • hoogteafslag
  • draagarmvergrendeling,
  • voetbeveiliging en
  • elektromechanische heftafelvergrendeling;

Levering inclusief bevestigingsmaterialen en hydrauliekolie.

 

GARANTIE & VERZEKERING

Tekst over garantievoorwaarden en eventuele verzekeringen. 

LEVERING

Levering van de hefbrug is standaard inbegrepen in de offerteprijs. Doordat wij gebruik maken van speciaal ontwikkelde verhuisapparatuur kunnen wij de hefbrug binnen afzienbare tijd op uw locatie afleveren. In tegenstelling tot veel concurrenten stelt ons dit in staat om u sneller dan gemiddeld weer in bedrijf te helpen.

 

INSTALLATIE

Wij positioneren de hefbrug op het juiste werkgebied binnen de werkplaats alvorens over te gaan op installatie. Wij denken met u mee over de draaicirkel van de hefbrug, we bekijken of de ondergrond geschikt is en houden rekening met alle andere randzaken van de hefbrug zoals een verstevigde verankering en de locatie van de stroompunten.

Na bepaling van de locatie zal de hefbrug worden geïnstalleerd volgens de voorschriften van de fabrikant. De brede kennis en ervaring met verschillende hefbrugtypes garandeert een probleemloze installatie.

Lees meer over hefbrug verhuizen en hefbrug installatie

HEFBRUG KEURING

Na plaatsing van de hefbrug zullen wij deze ook direct voor u keuren. Het betreft een Aboma gecertificeerde hefbrug keuring die voldoet aan de NEN, Arbo en RDW standaarden. De hefbrug zal worden voorzien van een keuringssticker waarna deze direct in gebruik genomen kan worden voor (APK) keuringen.

De hefbrug keuring is inbegrepen in de offerte prijs. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de aangekochte hefbrug meteen moeten kunnen gebruiken zonder hierbij geconfronteerd te worden met eventuele veiligheidsrisico’s.

Wij houden de vervaldatum van de hefbrug keuring tevens kosteloos voor u bij. Zo voorkomt u problemen met een hefbrug die niet in gebruik genomen kan worden. Wij zullen u altijd tijdig berichten voor het inplannen van de jaarlijkse verplichte keuring.

 

HEFBRUG ONDERHOUD

Alle gebruikte hefbruggen zijn volledig door ons gereviseerd, onderhouden en hebben altijd een CE-certificering. Zo profiteert u van een laagdrempelige aankoopprijs in combinatie met een uitstekend onderhouden hefbrug. U hoeft zich bij de aankoop dus niet druk te maken over ondermaatse kwaliteit of andere vervelende verassingen.

Het verplichte jaarlijkse onderhoud kunt u daarnaast ook door ons laten uitvoeren. Wij nemen het onderhoud standaard mee tijdens de hefbrug keuring. Mocht het echter voorkomen dat uw hefbrug mankementen vertoont buiten deze jaarlijkse interval, dan staan wij voor u klaar met onze persoonlijke en snelle hefbrug reparatieservice

€ OP AANVRAAG + INSTALLATIE

Nu mijn offerte opvragen

Hefbrug Keuring Amersfoort Kraai VT
mechanic 76

Ontvang vrijblijvende offerte

Hefbrug Inkoop

Naast verkoop zijn wij ook actief met hefbrug inkoop. Neem contact met ons op als u uw hefbrug wilt verkopen. Wij verzorgen ook de demontage en afvoer.

Hefbrug Verhuizen

Zit u met de verhuizing van een hefbrug? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij regelen een snelle verhuizing met onze specialistische apparatuur.

Kom in contact

Vraag een offerte aan, bel ons direct of stuur een bericht.